menu
OPROEP!
31 maart 2020

OPROEP!

Eindhoven slaat de handen ineen voor de vrijheid.

2020 zou het jaar zijn waarin wij stil zouden staan bij de 75 jarige bevrijding van Nederland. Nederland is echter op dit moment geraakt door een vreselijke pandemie. Door de ontwikkelingen van dit virus zit het grootste deel van de bevolking voor lange tijd thuis. Onze vrijheid is afgenomen, en dat juist in het jaar waar wij de vrijheid zouden moeten vieren!

Vooralsnog zijn alle activiteiten t/m 1 juni afgelast, wat betekent dat Liberation 040 voorlopig nog op de kalender staat. Wij staan in goed contact met het RIVM en houden alle ontwikkelingen in de gaten.

Oproep: nu iedereen thuis zit willen wij alle Eindhovenaren, jong en oud, vragen om hun eigen interpretatie van vrijheid visueel te maken. Je zou hierbij kunnen denken aan een tekening, fotocollage of schilderij. Wij zorgen dat deze kunstwerken 19 september te bewonderen zijn op het festivalterrein van Liberation 040.

Vrijheid is een breed begrip, die iedereen anders kan interpreteren. Verwerk je eigen idee van de huidige vrijheid of hoe vrijheid zou moeten zijn op A4 formaat en stuur hem op naar: inzendingen@liberation040.nl. Dan maak jij kans om je kunstwerk terug te zien op het festivalterrein.

Mocht het niet lukken om iets digitaal te maken of in te scannen, stuur je kunstwerk dan naar: Ten Hagestraat 13, 5611 EG, Eindhoven of breng hem even langs (elke maandag tot 1 juni, tussen 11:00 en 15:00 uur)! Vermeld hierbij ook je e-mailadres zodat we je eventueel kunnen bereiken.

Terug