menu
Genneper Parken Loop
5 jan. 12:00

Genneper Parken Loop

Sportief voor het goede doel

Zondag 5 januari 2020 gaat de 14e editie van de Genneper Parken Loop van start. Een heerlijk sportief begin van jouw nieuwe jaar! Zo kun je meteen je goede voornemens inluiden met jouw deelname aan de kidsrun van 1.5 km, 4 km, of zelfs 10 km waar je dit jaar door en langs bijzondere locaties in de Genneper Parken loopt. Nieuw dit jaar is de Buchrnhornen Nieuwjaarswandeling met een wandeltocht door de Genneper Parken. Een mooie kans om met een wandelroute het nieuwe jaar sportief in te luiden met een route van 4 km (rolstoelvriendelijk) en 8 km.

De opbrengst van de Genneper Parkenloop gaat naar een goed doel: De Genneper Parken Bulls, G-hockey van HC Oranje-Rood en BladeXperience bij Atletiek Eindhoven.

De E-hockey vereniging GP Bulls uit Genneper Parken maakt het mensen met een fysieke beperking mogelijk toch hun favoriete sport hockey op het hoogste niveau te beoefenen.

De Genneper Parken Loop wordt georganiseerd door Stichting For You, studenten van de Fontys Sporthogeschool, Hockeyclub Oranje-Rood en Eindhoven Atletiek.

Locatie: HC Oranje-Rood, Charles Roelslaan 7a , 5644 HX, Eindhoven
Terug