menu
(Eindhoven Klinkt) AFGELAST
7 jun. 14:00

(Eindhoven Klinkt) AFGELAST

>> Helaas kan ook Eindhoven Klinkt op 7 juni niet doorgaan vanwege de huidige coronacrisis. De organisatie is aan het onderzoeken of een nieuwe datum gevonden kan worden!<<

Op zondagmiddag 7 juni 2020 kun je genieten van openluchtconcerten van 10 muziekverenigingen in de binnenstad van Eindhoven tijdens het evenement "Eindhoven Klinkt". Alle orkesten aangesloten bij de Bond van Eindhovense Muziekverenigingen verzorgen in duo's optredens op de volgende locaties: Stationskwartier, De Markt, De Piazza, Catharinaplein en het Clausplein.

Deze optredens staan in het teken van Eindhoven 1920-2020 en de annexatie van de gemeentes Stratum, Tongelre, Woensel, Gestel en Eindhoven. Veel van orkesten hebben hun oorsprong in één van deze gemeentes. Met deze optredens laten de orkesten zien en horen hoe belangrijk het verenigingsleven, en deze vorm van musiceren, is in de stad Eindhoven. Muziek zorgt voor emotie en verbinding!

Wandel van locatie naar locatie en geniet van de diverse optredens. De optredens starten vanaf 14:00uur. Toegang is gratis.

Met medewerking van: Koninklijk Woensels Muziekcorps, Philips Harmonie, Koninklijke Harmonie Phileutonia, Stratums Muziekkorps St. Cecilia, Eindhovens Muziekcollectief, Muziekvereniging Eindhoven West, Gracia Eindhoven, Lichtstad Brass, Fanfare orkest Wilhelmina Eindhoven en het Eindhovens Seniorenorkest.

Bij regen worden de optredens beperkt of verplaatst naar overdekte locaties.

Locatie: Centrum Eindhoven
Terug
Aankomende activiteiten